Quantcast

Alt Urgell, 13 de novembre 2015: S'APROVEN DUES MOCIONS SOBRE PISOS BUITS

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, d'aquest dimecres, va aprovar dues mocions sobre pisos buits propietat dels bancs presentades per la CUP i Compromís X La Seu.

La moció de la CUP es va aprovar per unanimitat, després que el text inclogués alguns canvis proposats per l'equip de govern. El text aprovat inclou gestionar els pisos buits de la SAREB des de la Seu d'Urgell i realitzar un estudi de pisos buits abans de finals de gener de l'any 2016 per destinar-los a lloguer social.

Pel que fa a la moció de Compromís X La Seu es va aprovar amb els vots a favor d'ERC, ja que la CUP i l'equip de govern s'hi van oposar. El text de Compromís contempla comprar els pisos buits dels bancs amb un preu preferent.

Sigui amb la moció de la CUP o amb la de Compromís, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va decidir aquest dimecres donar un pas endavant per poder disposar de més pisos amb lloguer social a la ciutat.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, Regidor CUP- ANNA VIVES, Tinent d'Alcalde de la Seu d'Urgell – ÒSCAR ORDEIG, Regidor Compromís X La Seu