Quantcast

Les morts més tontes de '1000 maneres de morir'

-

1
Tot i que no estigui entre els teus programes favorit -encara pot ser que sí-, segur que en més d&#

Tot i que no estigui entre els teus programes favorit -encara pot ser que sí-, segur que en més d'una ocasió fent zàping has acabat veient '1000 maneres de morir' . Es tracta d'un popular format nord-americà que va arribar a Espanya de la mà del grup Atresmedia, on s'emet en diferents canals de la cadena, i que recrea morts reals i d'allò més populars. Això sí, en un to d'humor negre que el fa encara més especial. Durant els seus quatre temporades, emeses en fins a cinc països, hem pogut observar tot tipus d'inesperats i mortals successos. De fet, bona part d'elles són tan al·lucinants i ximples que mai creuries com certes. El gas humà que va matar un cirurgià Un dels capítols més estranys ens parla d'un cirurgià que va perdre la vida durant una operació, després d'oblidar una de les indicacions més importants abans d'una intervenció: No ingerir aliments durant almenys 12 hores abans d'entrar a quiròfan. El seu pacient volia retocar el cul i com no havia dejunat va començar a emetre una sèrie de gasos que li va provocar la mort. El metà i les espurnes provocades pel cauteritzador van provocar una explosió que li va cremar la gola. Pots veure la mortal explosió en Youtube .

Atrás