Quantcast

Sorpreses fastigoses trobades al menú del restaurants o en envasos a casa

-

1
Fa anys Madrid es va inundar de relats semblants, més o menys apòcrifs i confluents en un mateix es

Fa anys Madrid es va inundar de relats semblants, més o menys apòcrifs i confluents en un mateix establiment. En Wendy s de Plaça d'Espanya a Madrid, una inspecció sanitària alertada per un treballador acomiadat i enfadat, hauria descobert un veritable viver de rates en els soterranis de l'establiment. I si no era a Madrid i en aquell emplaçament era a la Rambla Barcelonina o al Passeig de Zorrilla de Valladolid. La manta de la sospita caure sobre aquella multinacional. I no se sap si relacionat amb allò o no, el cas és que l'ensenya va desaparèixer d'Espanya. De moment, sobre el capítol de la rata al McDonald 's de Mèxic només se sap que la multinacional al país centreamericà ha negat els fets i l'ha relacionat amb un intent d'extorsió per part d'alguns clients massa murris. La Fiscalia de l'Estat de Mèxic va tancar aquest dilluns l'establiment provisionalment: “Hem d'examinar si dins del local es troben restes que coincideixin amb els del cadàver del rosegador o amb els de qualsevol altre” . Els investigadors treballen amb dues hipòtesis: Ha existit un delicte contra el consum o ha estat un muntatge preparat pel comensal. Sigui com sigui i mentre que esperem la solució del cas, anem a repassar alguns escàndols semblants que podem trobar a les xarxes socials o que han aparegut en els mitjans de comunicació. Restaurants molt bizarros, proveïdors de carn de gat i recipients que guardem a casa ia l'interior amaguen ensurt … o mort: A l'Orient, de vegades es menja gos, però a Tijuana. .. A l'abril d'aquest mateix any, les autoritats sanitàries de Mèxic van clausurar un restaurant xinès a Tijuana perquè es va comprovar que s'estava venent carn de gos. L'assumpte no va quedar aquí: Per aquests fets, cinc persones van ser detingudes. El 'El ien City', va ser tancat després que un denunciant va afirmar “haver escoltat els crits d'un gos” i que després de treure el cap a la part posterior del restaurant va poder observar com un parell de cuiners del local es preparaven per matar un gos , tal com va informar el portal Zeta. Quan els inspectors van arribar al lloc van poder veure a un dels empleats de la cuina que llançava alguna cosa cap un contenidor de plàstic, en revisar descobrir que era un gos decapitat , amb les potes davanteres tallades i totalment rasurat. A la cuina estava un atuell amb sang i una charola gran amb talls de carn a punt per fregir, l'amo del lloc, d'origen xinès i de cognom Yu, els va assenyalar que el gos era per a consum personal.

Atrás