Quantcast

Així és la vida de Núria Tomàs, la núvia de Jorge Lorenzo

-

1
Fins fa relativament poc pot ser que hagis tingut oblidat, o que ni tan sols et sonés, el nom de N

Fins fa relativament poc pot ser que hagis tingut oblidat, o que ni tan sols et sonés, el nom de Núria Tomàs , però segur que en els pròxims dies et va a sonar, i molt. I és que ella és la nòvia de l'actual campió de Moto GP, Jorge Lorenzo . Només els més propers sabien de la seva existència, però ja es va encarregar el propi pilot de comunicar-no només als seus seguidors, sinó que també a la resta dels internautes. Es tracta d'una jove catalana de 23 anys que ja va ser coneguda, tenint el seu moment de fama, quan va ser parella del futbolista Gerard Piqué. No només maca i somiadora, sinó que una gran conqueridora per la vitalitat i alegria que transmet. Passió per la moda Sembla que la Núria tenia molt clar des de petita que això de la moda havia d'estar present en la seva vida. Per això va començar a estudiar disseny de moda a la BAU, estudis que va deixar aparcats ja que no la van acabar de convèncer. Més tard, es va especialitzar en estilisme, i és que tal i com ella mateixa confessa 'amb el que existia ja en tenia prou'. Aquest és el seu actual treball, al qual dedica gran part de la seva vida, i del qual se sent molt orgullosa i afortunada. Qui sap, però potser algun dia la veiem en les grans firmes o fins i tot damunt de les passarel·les. Si abans els seus estilismes eren molt envejats, estem segurs que a partir d'ara ho seran molt més.

Atrás