Quantcast

La Cerdanya, 13 de novembre 2015: PUIGCERDÀ APROVA LES ORDENANCES FISCALS PER AL 2016

El ple extraordinari de l’ajuntament de Puigcerdà, celebrat aquest divendres, ha aprovat les ordenances fiscals per a l’exercici del 2016 que preveuen la congelació dels impostos i les taxes municipals. L’única modificació es farà sobre el preu dels columbaris, que anirà a càrrec dels veïns ja que cada vegada són més les persones que opten per la incineració.

El ple ha aprovat continuar aplicant bonificacions a algunes ordenances, com l’Impost de Béns Mobles (IBI). Finalment, aquells veïns que es vulguin donar d’alta a la xarxa municipal d’aigua podran beneficiar-se d’un seguit de descomptes en funció del nombre de comptadors que connectin. En aquest sentit, s’aplicarà un 25% de descompte del 5è al 9è comptador, un 50% del 10è al 14è i un 75% a partir del 15è comptador que es doni d’alta. D’aquesta manera, l’ajuntament vol facilitar la incorporació de nous contribuents al servei d’aigua municipal.

Per altra banda, el consistori preveu aprovar els pressupostos per aquest 2016 el proper mes de desembre.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERÀ