Quantcast

L'Aeroport de Reus recupera tres rutes de Ryanair de cara a l'estiu del 2016

ACN Reus.-Ryanair, la principal companyia que opera a l'Aeroport de Reus, recupera tres rutes de cara a l'estiu del 2016: Liverpool i Bristol, on oferirà dos vols setmanals de juliol a setembre, i Glasgow Prestwick, amb la mateixa freqüència però de juny a octubre. Amb aquestes, la companyia irlandesa tindrà, a l'estiu, nou rutes des de la infraestructura aeroportuària tarragonina. Ricard Font, secretari d'Infraestructures i Mobilitat, ha anunciat després de la reunió de la Taula Estratègica de l'Aeroport que, a més, totes les companyies creixen de cara al 2016, a la vegada que ha reconegut que el 2015 ha estat un any «complex». Així mateix, ha reivindicat que a l'equipament li cal «tenir la capacitat de poder tenir una política comercial pròpia».