Quantcast

Cristiano Ronaldo, amb la filla de Jorge Mendes?

De tots és sabut que Cristià Ronald oi seu agent, Jorge Mendes , gaudeixen d'una estupenda relació personal més enllà dels assumptes professionals. El futbolista portuguès és, sens dubte, l'ullet dret del representant de les grans estrelles.

Sense anar més lluny, aquest estiu Cristiano va ser el padrí del casament de Jorge Mendes, en la qual vam poder veure molts rostres importants en el món del futbol. I precisament en aquest esdeveniment ja vam poder veure el futbolista molt còmplice amb Marisa Mendes , la filla del representant, amb la qual gaudeix d'una estupenda relació, segons recull Mundo Deportivo.

En aquella ocasió, ella va ser padrina i tots dos van arribar agafats del braç. No obstant això, des de llavors els hem pogut veure junts i molt afectuosos en més d'una ocasió. Sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana la jove no ha volgut perdre l'estrena de la pel·lícula sobre la vida i la trajectòria esportiva de CR7 a Londres. A més, en el seu perfil d'Instagram es poden veure algunes imatges seves al Bernabéu, i fins i tot fotos en què apareix directament amb Cristiano.

Per exemple, en aquesta imatge en què apareix el futbolista amb la família Mendes , hi ha un detall que no ha passat desapercebut: la mà del futbolista en el pèl de Marisa, que deixa clara la seva complicitat.