Quantcast

L'estrany bosc canadenc que 'respira' arrasa a les xarxes socials

Brian Nuttall va decidir acudir a l'Apple River, un preciós bosc canadenc, per passar una tarda de diumenge. Disposat a gaudir de la bellesa paisatgística, el jove videoaficionat no donava crèdit al que veien els seus ulls.

Per a la seva sorpresa, tal com es pot veure al vídeo, el sòl feia moviments una mica estranys. No, no es tractava de cap fenomen sísmic (la zona no registra activitat habitualment) sinó d'una peculiaritat que fa veure que els arbres i les fulles ancorades a terra sembla que respiressin . Una autèntica passada!

Nuttal, incrèdul davant el que acabava de filmar, va decidir indagar en Internet en arribar a casa i va poder comprovar que aquest curiós fenomen està provocat per culpa de les arrels de els arbres es que s'han desprès. El vent fa que es moguin aquests i que sembli que el sòl respiri.

El vídeo ha estat un èxit total a Facebook, amb més de 100.000 reproduccions en les últimes hores.