Quantcast

El gos que arrasa a YouTube imitant les capçaleres de les sèries

Un gos de raça carlina pot presumir d'haver-se convertit en el més famós de tot Internet. Doug the Pug, el seu nom artístic, protagonitza a YouTube unes imitacions realment creïbles que li permeten convertir-se en només uns segons en Rick Grimes o Walter White.

El gos es disfressa sense cap tipus de problema en els personatges principals de sèries com 'Anatomía de Grey', 'Joc de Trons' i les ja esmentades 'The Walking Dead' o 'Breaking Bad' amb el objectiu de clavar les capçaleres de les seves sèries.

I sí, està triomfant a YouTube. Els seus vídeos superen en la gran majoria de casos les 200.000 reproduccions, cosa que ha portat a moltes empreses cinematogràfiques i productores de sèries de televisió que el gos carlí pugui fer una aparició estel·lar en un capítol. Us ho imagineu?