Quantcast

Gavin Rossdale va enganyar Gwen Stefani amb la mainadera

Malgrat que era un secret a veus, 'Radar Online' ha confirmat que la relació de Gavin Rossdale i Gwen Stefani es va trencar per culpa del romanç que va mantenir el jove amb la mainadera de la família , Mindy Mann.

Un amic proper a la mainadera ha assegurat que no té cap interès a fer negoci d'aquesta aventura sexual que ha provocat el divorci de la famosa cantant, divorci que, per cert, s'està desenvolupant per les vies habituals .

"Ella se sent molt malament per tota la situació. Tu no pots ajudar a qui s'enamora" , explicava aquesta font a 'Radar Online' . Pel que sembla, Mann té un important negoci de jocs infantils a la zona, on acudeixen gran part dels nens de la zona.

L'idil·li amorós de Mindy Mann i Gavin Rossdale va poder durar al voltant d'un any . Van ser diversos membres de l'equip personal de la cantant que li van advertir que la mainadera passava cada vegada més temps amb el seu marit. Fins i tot va arribar a haver missatges telefònics una mica comprometedors. "Hi havia SMS que realment eren una mica difícils d'assumir per a ella" , assenyalava aquesta mateixa font.

Tot i la sorpresa que li va provocar aquesta infidelitat, la cantant de 'No Doubt' ha refet la seva vida amb el seu company de treball en el talent show de la NBC, Blake Shelton.