Quantcast

Bertín Osborne entrevistará a Casillas en su casa de Oporto

Des qual funcioni Iker Casillas i Sara Carbonero es van mudar a Porto , la seva nova casa ha estat un dels temes més comentats sobre la nova vida de la parella. Tot i que la periodista ja havia mostrat al blog que escriu per a la revista Hola, d'aquí a poc podrem veure també a la televisió.

I és que, properament el porter madrileny es convertirà en el protagonista de 'A la teva oa la meva' , el programa conduït per Bertín Osborne a TVE < / strong>.

El presentador ha passat avui pels estudis de la COPE per donar alguns detalls sobre els seus propers programes. Una de les coses que ha confirmat és que pròximament visitarà la ciutat lusitana per entrevistar el capità de la selecció espanyola. D'aquesta manera, Casillas es convertirà en el primer esportista a obrir les portes de casa a Bertín Osborne.

Un altre dels temes dels que ha parlat el presentador de 'A la teu o en la meva' és que estan negociant amb Felipe González perquè acudeixi al programa. "Tenim moltíssims personatges importants que, per discreció, no puc dir-ho. Però us ho podeu imaginar, perquè ens ha cridat mig Espanya. I ara que estem en campanya preelectoral ens han cridat tots també, però d'aquests n'hi ha pocs que jo entengui que puguin donar joc ", ha assegurat.

D'altra banda, i segons revela Vertele, un dels pròxims convidats del programa serà l'actor i director Paco León.