Quantcast

Lufthansa presenta en Barcelona la premium economy class

Coincidint amb el seu 60 aniversari a Espanya, Lufthansa ha presentat avui a Barcelona la maqueta a mida real de la seva nova classe intercontinental, Premium Economy Class . Aquesta opció ofereix fins un 50% més d i espai addicional .

El director general de la companyia alemanya a Espanya i Portuga l, Carsten Hoffmann, ha destacat l'aposta ferma de l'aerolínia per la comunitat catalana i la contribució a l'aeroport del Prat de Barcelona.

Hoffmann ha eludit pronunciar-se sobre què passaria en el cas que Catalunya s'independitzés. Els directius de Lufthansa es mostren expectants sobre el debat polític entre Catalunya i Espanya i ignoren en quina situació quedaria Catalunya a Europa en cas de secessió.

Des Lufthansa es té total confiança en la força de Barcelona i de Catalunya que ostenta a Espanya una tercera part del seu volum de negoci.

El director general de l'aerolínia ha reconegut que les vagues dels treballadors de la companyia estan llastant la seva economia. Hoffmann ha subratllat que la vaga dels pilots i del personal, més àmpliament, limita la confiança dels usuaris que no comprenen com s'enquista el conflicte laboral dins de Lufthansa. < / p>

Segons xifres d'AENA, l'aerolínia líder europea ha traslladat des de i cap a Barcelona a més d'un milió de passatgers durant els nou primers mesos d'aquest any. La xifra indica que s on més de 100.000 els passatgers que utilitzen els seus vols.

La majoria d'aquests viatges són de negocis i els vols tenen a Frankfurt i Munic, a Alemanya, i als EUA d'Amèrica, en l'àmbit internacional, com els seus destins prioritaris.