Quantcast

El policia que va acudir ebri a recollir un premi contra l'alcohol

L'Associació de Mares contra la conducció i la beguda (MADD, en anglès) va decidir premiar la passada setmana a un agent policial del comtat de Florida que presumeix de haver arrestat més de 100 conductors que circulaven sota els efectes l'alcohol.

Michael Szeliga va ser citat per rebre el guardó en un hotel que incloïa un banquet amb un tiberi d'escàndol i barra lliure de l'alcohol. Pel que sembla, l'agent va decidir "donar exemple" i va acudir calentet a la cerimònia, és a dir, que s i va comprar una ampolla de whisky i va pujar a l'escenari amb unes condicions poc òptimes per a donar un discurs.

Un sergent de la policia ha assegurat que va evitar el ridícul del cos de Florida en l'últim moment, ja que minuts més tard que Szeliga es baixés ensopegat l'escenari va ser enxampat en calçotets amb un supervisor policial .

Des de la direcció policial han decidit suspendre la propera paga de Michael Szeliga i donar-la a fins benèfics.

Coses de la vida: un premiat exemplar contra l'alcohol que arriba a la festa amb unes copes de més.