Quantcast

L'ANC exigeix ??un acord dels independentistes

El president de l'Assemblea Nacional de Catalunya , Jordi Sánchez, s'ha mostrat molt afectat per la falta d'acord entre les forces secessionistes després de dues votacions d'investidura que han resultat estèrils.

Sánchez ha demanat un esforç de generositat a Junts pel si ia la CUP per arribar a un acord que propiciï, en el menor temps possible, que Catalunya tingui un president que lideri el procés cap a la seva plena sobirania.

Aquest diumenge l'Assemblea Nacional de Catalunya ha convocat una manifestació al Parlament de Catalunya que confia sigui multitudinària. El lema de la manifestació serà el mateix que va utilitzar la CUP a la campanya electoral "Governem-nos".

Sánchez ha incidit en la necessitat que la ciutadania < / strong> mostri el seu desacord per la resolució del Tribunal Constitucional de suspendre la moció independentista aprovada aquesta setmana per la cambra catalana.

Des de l'assemblea es neguen les amenaces < / strong> i l'estratègia de la por que, un cop més insisteix el seu president Jordi Sánchez, "utilitza l'Estat com a arma llancívola contra tot allò que va contra els seus interessos" .

El dirigent assembleari ha reiterat que els 72 diputats secessionistes saben que el poble està indignat amb aquesta falta de sintonia en un moment crucial per al futur de Catalunya.

Per als independentistes caldria posar-se d'acord com més aviat i, en cap cas , apurar al 9 de gener per formalitzar un Govern.

Sánchez ha alertat que la comunitat internacional Salaris al segueix atentament el procés català i es troba desorientat sobre la impossibilitat de les dues llistes secessionistes d'arribar a un consens.