Quantcast

Hiba Abouk i Paula Prendes denuncien un hackeig en els seus comptes de Twitter

Diverses actrius, entre elles Hiba Abouk , Paula Prendes i Cristina Alarcón , han denunciat des de Twitter que els podrien haver hacker els seus comptes i estar enviant missatges privats als seus seguidors amb virus. Totes han advertit amb un missatge perquè no ho obrin, però, pel que sembla, pot ser que no siguin les úniques que ho estan patint.

Segons ha escrit l'actriu de 'B & b', "estan intentant fer-ho amb més companys de professió" , de manera que ningú hauria d'obrir cap privat en Twitter que vinguin de famosos, ja que es podria estar utilitzant per al robatori de dades personals, encara que de moment es desconeix el contingut dels missatges.

Han hackejat el meu compte de twitter i estan intentant fer-ho amb més companys de professió . Si rebeu privats en twiter no sóc jo.

& mdash; Paula Prendes (PPrendes) 12 novembre 2015

No obriu cap missatge privat que procedeixi del meu compte, me l'han hackejat.

& mdash; Hiba Abouk (HibaAbouk) 12 novembre 2015

Els hackers utilitzarien d'aquesta forma el nom de diversos famosos en forma d'esquer perquè la gent en veure els seus noms i reconèixer obrin el missatge i caiguin en el parany. No seria la primera vegada que cares conegudes del món de la televisió pateixen aquest tipus d'incidents, ja que Santiago Segura i la sèrie 'El ministeri del temps' van denunciar que els havien robat els comptes.