Quantcast

La enginyosa resposta d'una nena a un problema de matemàtiques

Els problemes matemàtics s'han de resoldre sempre amb números o combinacions concretes? La prova que la resposta a aquesta pregunta no sempre és afirmativa ens arriba des dels Estats Units, on una alumna de quart curs va sorprendre a la seva professora amb una enginyosa i inesperada resposta a un exercici.

Com s'observa a la fotografia, compartida mitjançant el perfil de la seva mare a Facebook, el problema matemàtic plantejava que quatre nois d'institut tindrien cites amb quatre noies i demanava desvetllar la combinació final. Seria capaç Maddy de resoldre l'exercici? Ni tan sols va començar a plantejar-ho, perquè el "codi de les noies" no ho permet.

Ni curta ni mandrosa, la nena va decidir escriure-li a la seva professora quina era la raó per la qual el problema no tenia solució. Tal i com va escriure en el full d'examen, "no puc respondre al problema perquè com diu la meva mare, segons el codi de les noies, una nena mai pot sortir amb l'exnòvio de la seva amiga ". < / p>

L'enginyosa resposta, que vindria a ser la versió femenina de "entre bombers no es trepitgen la mànega", va deixar bocabadada a la seva professora, la mare de la nena ia milions d'usuaris a través de les xarxes socials , on s'ha convertit en tot un fenomen viral.