Quantcast

'MYHYV': Leo Cambra, indignat pels que dubten de la seva operació d'apendicitis

Sembla que el tron ??de Steisy arriba a la seva fi. A través de les xarxes socials circula el rumor que el programa podria gravar-aquesta mateixa setmana i emetre en els pròxims dies. No obstant això, un dels últims tuits de Leo Cambra, pretendent de la tronista a 'Dones i Homes i Viceversa' , podrien comportar un canvi de plans.

Leo, que té totes les paperetes per ser el triat per Steisy, publicava un enigmàtic missatge que no ha passat desapercebut a les xarxes socials: "I quan creus que tot estava solucionat, zassss !! Volta a començar. Mai una cosa tan petitó em va donar tants problemes . Ho sento ".

Les paraules del pretendent, que posteriorment no va aclarir de què es tractava, podrien obligar a endarrerir un cop més la final. De fet, va ser Steisy qui va decidir ajornar la seva sortida del tron ??després de conèixer els problemes de salut de Leo Cambra i la seva posterior operació d'apendicitis.

A aquesta raó li van seguir tot tipus de dubtes i comentaris a les xarxes socials que no van agradar al pretendent. De fet, a través del seu perfil de Twitter , va compartir la indignació que li van generar aquests missatges.

< p lang = "ca" dir = "ltr"> Posar en dubte, d'operar d'urgències una apendicitis, ha estat un muntatge per allargar el tron. Per a aquests blocs de & # 128169; KARMA & # 9203; a & # 8987; & # 65039; & # 128.521;

& mdash; Leo Cambra Myhyv (lecamas) 6 novembre 2015

Mentrestant, la resta de pretendents estan gelosos del tracte de favor que ha mostrat la seva tronista, qui va arribar a confessar que va anar a veure a l'hospital i que fins i tot va ajudar a dutxar.