Quantcast

Un home mata a trets la seva dona i després de suïcida a Sanlúcar la Major (Sevilla)

Un matrimoni ha estat localitzat mort a la matinada d'aquest dijous per trets al seu domicili del carrer Verge de la Pau de la localitat sevillana de Sanlúcar la Major, segons fonts del servei unificat d'emergències 112 Andalusia.

Segons les primeres investigacions, es tracta d'un nou cas de violència de gènere, i hauria estat l'home qui va disparar a la seva dona per després suïcidar-se. Es dóna la circumstància que la parella tenia un fill menor, de 15 anys, que es trobava en l'habitatge en el moment del succés , però que no ha resultat ferit. Diversos familiars s'han fet càrrec del menor.

El 112 va rebre cap a les 2,30 hores una trucada d'una persona cridant assegurant que havia rebut un tret. Es tractava de la víctima, de 45 anys, que q uedó al principi malferida a causa del tret, encara que posteriorment va morir. El seu marit, de 46 anys, va utilitzar una escopeta de caça que tenia al domicili, i la documentació es trobava en regla.

La Policia Local també va ser avisada per via telefònica per veïns de la zona que van sentir els trets del succés. Al lloc dels fets es van traslladar agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local i efectius del servei d'emergències 061, que a la seva arribada van trobar al domicili a un home mort i una dona encara amb vida però que va morir poc després al no tenir èxit les maniobres de reanimació.