Quantcast

La SAC edita un recull de conferències i plasma el debat sobre el paisatge i el talent humà

Andorra la Vella.- Com ja és habitual, la Societat Andorrana de Ciències (SAC) ha publicat el recull de les conferències, taules rodones i actes celebrats els darrers anys, en aquest cas els corresponents al 2012 i 2013. Aquest dijous ha tingut lloc la presentació del llibre que incorpora el debat de recerca sobre el paisatge a Andorra i també el debat sobre el talent humà en les organitzacions andorranes, que duu per títol 'Investigació i oportunitats'. La voluntat de recopilar la informació tractada a les diferents jornades és perpetuar-la en el temps i permetre que sigui consultable per a futurs interessats. A més, els articles individuals de cada autor estan publicats en versió digital. La presentació s'ha fet a la sala d'actes de MoraBanc, que ha cedit l'espai.