Quantcast

Els Pallars, 12 de novembre 2015: EL PALLARS JUSSÀ NO VEU NECESSÀRIA LA MAT

Els alcaldes afectats per les futures obres de construcció de la línia de molt alta tensió al Pallars Jussà, ja projectada fa anys i que es va aturar, diuen que no han estat informats per Red Eléctrica de la represa del projecte. Des del consell comarcal del Pallars Jussà es té previst entrar el tema al consell d’alcaldes i posar-se d’acord per demanar la informació a l’empresa.

D’altra banda, quan es va projectar aquesta línia el consell comarcal ja va demanar un informe a una assessoria tècnica que conclou que la línia no és necessària. De manera que el territori es posiciona en contra de la línia i vol negociar amb l’empresa.

Sí que sembla que el que és necessari, es faci o no la línia de molt alta tensió, és la subestació que està projectada al municipi d’Isona i Conca Dellà, ja que seria un enllaç amb altres línies i el terrenys ja els va adquirir Red Eléctrica.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA, President C.C. Pallars Jussà