Quantcast

Els Pallars, 12 de novembre 2015: ELECTROMEDICINA D'ÚLTIMA GENERACIÓ A LES NOVES AMBULÀNCIES

Les comarques de l’Alt Pirineu estrenen aquest dijous noves ambulàncies. El servei d’emergències mèdiques ha posat en marxa 16 noves ambulàncies que supleixen els anteriors vehicles i incorporen novetats en electromedicina que ajudaran a minimitzar el temps de resposta i a millorar el servei assistencial als pacients.

A més, les unitats de Suport vital bàsic de La Pobla de Segur i La Seu d’Urgell s’incrementa el nombre d’hores contractades.

Aquesta renovació també porta una centralització del transport sanitari públic, tant urgent com no urgent a mans del Sistema d’Emergències Mèdiques per coordinar millor les dos unitats de transport.

Les 16 ambulàncies es distribueixen en 11 unitats de Suport Vital Bàsic, integrades per dos Tècnics d'Emergències Sanitàries, i 5 unitats de Suport Vital Avançat, integrades per un metge i/o un infermer i un tècnic, que donaran servei a prop de 77.000 ciutadans.

Parlen al vídeo: JUDIT SÁNCHEZ, Cap territorial del SEM a Lleida i Alt Pirineu i Aran