Quantcast

La Cerdanya, 12 de novembre 2015: IMPULSEN LA 1a TRAVESSIA DEL GLAÇ AL LLAC

L’àrea d’Esports de l’ajuntament de Puigcerdà conjuntament amb l’Associació contra el Rabdomiosarcoma i Dream Runners han impulsat la primera Travessia del Glaç, que tindrà lloc el proper 6 de desembre al llac de la capital ceretana. Es tracta de la primera prova esportiva d’aquestes característiques que es fa a l’estat. Hi participaran una cinquantena de nedadors de Catalunya que es dediquen a nedar en aigües obertes i en aquesta ocasió completaran un per un el recorregut de 225 metres desafiant el cronòmetre. S’espera que la temperatura de l’aigua es situï al voltant dels 5 graus.

La prova no serà competitiva, ja que els guanyadors seran aquells que més s’apropin al temps que ells mateixos hauran fixat abans.
La meitat dels 30 euros de la inscripció es destinarà a l’Associació contra el Rabdomiosarcoma, un tipus de càncer minoritari. L’entitat, formada per un grup de mares de l’escola Vedruna, ha nascut enguany amb la intenció de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Després de la travessia, s’ha programat un dinar solidari i també una xerrada sobre el llac de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: PEP VIVES, NEDADOR I IMPULSOR DE LA TRAVESSIA