Quantcast

9 famosos que han tingut problemes amb Hisenda

-

1
Els diners dóna un status i una vida de luxe i de capritxos, però també exigeix ??estar gairebé tot

Els diners dóna un status i una vida de luxe i de capritxos, però també exigeix ??estar gairebé tot el temps pendent d'ell. I és que un descuit, premeditat o no, en la seva administració pot portar al seu posseïdor a una quantiosa multa oa passar una temporada a la presó. Del problema que provoca gestionar els diners de manera il·lícita saben nombrosos famosos espanyols que en les últimes dècades han hagut de pactar amb Hisenda una sanció econòmica per eludir la presó. En els últims anys els problemes que han tingut les celebritats pàtries amb Hisenda s'han disparat. I és que la contractació d'assessors financers i les argúcies que alguns d'ells aconsellen als seus clients, ja no són només coses de multimilionaris o excèntrics filantropos, sinó que ara estan a l'abast del ciutadà del carrer. Per això, des vam realitzar una llista amb les cares populars que han tingut contratemps amb la Hisenda pública. Rociíto Carrasco La filla de Rocío Jurat és l'última famosa que ha sortit a la palestra pels seus assumptes econòmics. I és que segons ha revelat recentment la revista Lecturas, el 10 novembre 2014 Hisenda va embargar diversos dels seus immobles per cobrar un deute de 55.238,87 euros que tenia amb el Fisc. Una quantitat que hauria estat el resultat dels mals resultats econòmics de les empreses que havia creat amb el seu actual parella Fidel Albiac. Aquesta mala situació econòmica seria el motiu ocult pel qual Rociíto decidir tornar als platós de televisió després de diversos anys allunyada dels focus. Una volta que es va produir el 15 de Juny de l'any passat quan va fitxar per Telecinco per substituir la Natalia Millán com a copresentadora del late night 'Parli amb elles'.

Atrás