Quantcast

Famosos que tenen cada ull d'un color i pot ser que no ho sabessis

-

1
Alguna vegada t'has preguntat per què hi ha gent que té cada ull d'un color diferent? Enc

Alguna vegada t'has preguntat per què hi ha gent que té cada ull d'un color diferent? Encara que no és molt habitual, aquesta anomalia ocular s'anomena heterocromía, i fa que els iris siguin de diferent color, total o parcialment. Tot i que en alguns dels casos que veurem a continuació la diferència és més evident, en altres costa més apreciar-la, pel que és possible que mai t'haguessis adonat. Elena Anaya Segur que alguna vegada has vist una pel·lícula protagonitzada per Elena Anaya, oi? No obstant això, és possible que mai t'haguessis caigut en que té cada ull d'un color diferent. L'actriu, guanyadora d'un premi Goya per 'La piel que habito' (2011), té una mirada preciosa, encara que els seus ulls són diferents entre si. Un d'ells és de color marró cafè, mentre que l'altre és blau. No obstant això, en ser un to de blau bastant fosc, la diferència de color pot passar desapercebuda a simple vista.

Atrás