Quantcast

Com allargar les teves pestanyes de forma natural

-

1
Tenir unes pestanyes llargues i fortes és l'objectiu de qualsevol noia, però no és una cosa

Tenir unes pestanyes llargues i fortes és l'objectiu de qualsevol noia, però no és una cosa que s'aconsegueixi tan fàcilment. Hi ha molts productes de bellesa que ho intenten, però, no tots resulten útils. Per aquest precís motiu, et proposem una sèrie de remeis naturals , casolans, amb els quals aconseguiràs que les teves pestanyes adquireixin aquest volum i aquesta longitud quilomètrica que tant t'agrada. Mel La mel és un dels productes que més solem consumir per acompanyar les torrades de l'esmorzar. No obstant això, també s'utilitza com a barreja amb infusions o llet calenta, quan la grip i el mal de coll s'han insuportables. Doncs bé, has de saber que la mel d'abella també et pot servir com a remei natural per allargar les pestanyes. Hi ha gent que és propensa a tenir pestanyes llargues, però, no tots tenim aquesta sort. Per això, tots els remeis que coneguem són benvinguts. La mel d'abella és un d'ells, i la seva aplicació és molt senzilla. L'única cosa que has de fer és untar-te les puntes dels dits amb mel i acte seguit aplicar-la sobre les pestanyes. Això farà que es vegin més llargues i gruixudes, i només has de aplicar-te'l un cop al dia. Deixa que aquest tipus de remei actuï en les teves pestanyes una bona estona, unes dues hores aproximadament. Després renta't la cara perquè no quedin restes de la mel.

Atrás