Quantcast

Mor l'home ferit de gravetat en un accident entre un camió i una furgoneta a Gurb

ACN Gurb.-L'home que aquest dimecres al vespre va resultar ferit de gravetat en un accident de trànsit entre un camió i una furgoneta a la carretera C-25 a Gurb (Osona), va morir pocs minuts després del sinistre, segons ha informat aquest dijous al matí el Sistema d'Emergències Mèdiques. La víctima, que tenia 58 anys, havia de ser evacuada a l'Hospital Vall d'Hebron però no es va poder fer res per salvar-li la vida. En el sinistre també va resultar ferit menys greu un home de 38 anys que va ser evacuat a l'Hospital General de Vic. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a les 19.39 hores. El sinistre es va produir a l'altura del quilòmetre 173, on per causes que s'investiguen, els dos vehicles van xocar.

L'Eix Transversal va haver de ser tallat en sentit Girona durant diverses hores i el trànsit es va desviar per la C-25D. En total es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A causa del sinistre, també va caldre tallar un carril en sentit Lleida.