Quantcast

Cultura vol enllestir la delimitació de 24 entorns de protecció durant aquesta legislatura

Andorra la Vella.- Així ho ha donat a conèixer la seva titular, Olga Gelabert, durant la compareixença que ha fet aquest dijous a la tarda davant la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura i Esports. Gelabert, que ha exposat els principals projectes en curs així com els reptes de futur del seu ministeri, també ha donat a conèixer que el¡Museu Thyssen acollirà «entre 30 i 35 obres». La ministra també ha constatat que la pertinença d'Andorra a la Xarxa Alcover de teatre «no està funcionant», ja que no permet que produccions andorranes es puguin representar a la resta de territoris de parla catalana. És per això que de cara al 2017 es plantejarà la possibilitat de buscar una alternativa, especialment per donar sortida a les produccions de l'ENA.