Quantcast

'Rociíto', embargada per Hisenda

Rocío Carrasco no passa per un bon moment personal. Després que el seu exmarit, Antonio David Flores, la acusés de no cuidar el seu fill quan estava ingressat en un hospital, la filla de Rocío Jurado ha rebut en les últimes setmanes una notícia que li ha deixat tocada i enfonsada.

La revista 'Lecturas' publica en la seva portada que 'Rociíto' ha 60.000 euros a Hisenda . La falta de liquiditat econòmica ha obligat a l'Agència Tributària a embargar diversos béns de la expresentadora de 'Parli amb elles' , entre els quals es troben, segons informa 'Formula TV', l' meitat del seu pis a Chipiona, la seva part corresponent de la seva plaça de garatge i la part del traster que comparteix, igual que la resta dels béns, amb el seu marit Fidel Albiac.

Pel que sembla , Hisenda ja hauria cobrat part d'aquest deute , aproximadament uns 2.400 euros que es van fer efectius fa unes setmanes. Sembla ser, a més, que el seu salari en el programa de Telecinco també hauria estat embargat.