Quantcast

GH16: L'espectacular canvi de look d'Aritz

Dimarts passat, els concursants de Gran Hermano van celebrar una festa temàtica en què el rock es convertia en el protagonista del dia. L'objectiu? Celebrar l'agermanament amb l'edició mexicana i l'arribada d'un 'germà' d'aquest país.

Per fer la festa més real, Aritz va decidir deixar a banda la seva peculiar look hipster de barba arreglada i barret i afaitar per semblar un noiet basc desenfadat en plena moguda i amb un bigoti que ha sorprès propis i estranys.

Dins de la casa, el nou look de Aritz no ha convençut gens. Únicament Marina ha estat la que li ha donat el vistiplau. Com ha reaccionat Han? El seu amor platònic també l'ha criticat per afaitar d'aquesta manera. "Per què has fet això? Estàs boig?" , assegurava el concursant xinès al seu 'estimat'.

Aquestes paraules no van agradar gens bé al propi Aritz, que no va dubtar a atacar Han per la seva superficialitat, ja que esperava que ell reaccionés d'una altra manera quan veiés el seu nou look. "Ets tan superficial que em fas fàstic. Com a amic et accepto però com a persona no m'agrades . Em disgusta com ets" , confessava enfadat el basc.

< p> Li durarà molt de temps aquest look juvenil? O tornarà a aquesta barba desenfada que va conquistar a Han i gran part de l'audiència? Caldrà esperar …