Quantcast

Mariló i Fabiola Martín, retrobament al programa de Bertín Osborne

Mariló Montero i la dona de Bertín Osborne van protagonitzar fa unes setmanes una forta polèmica, arran de la visita de la presentadora a la casa del cantant. I és que, a Fabiola Martínez no li va agradar gaire que Montero es tumbase en el seu llit de matrimoni durant la gravació de 'A la teva oa la meva'.

La tensió entre ambdues és evident. No obstant això, al programa d'aquesta nit es produirà l'esperat (i no mancat de morbo) retrobament.

El protagonista del 'A la teva oa la meva' d'avui és l'actor Arturo Fernández , que no ha dubtat a convidar a les dues a prendre una fabada a casa seva.

Per anar obrint boca, TVE ja ha publicat un vídeo en què es veu com tant Mariló com Fabiola arriben a casa d'Arturo Fernández, amb gest molt seriós.

Caldrà esperar per veure si la presentadora de 'Els Matins' i la dona de Bertín Osborne aconsegueixen arreglar les seves diferències. I és que, segons ha assegurat Fabiola, li va semblar una falta de respecte l'actitud de Mariló amb el seu marit durant l'entrevista. "Jo també he tingut a Carlos Herrera també a l'habitació, però sóc una mica més respectuosa … Aquí ho deixo ", va assegurar a La Razón.

No sabem com acabarà la cosa entre les dues, però el que si hem pogut veure en l'avançament és que qui acabarà en aquesta ocasió al llit d'Arturo Fernández serà el propi Bertín Osborne.