Quantcast

Eugenia dos Santos, la sexy investigadora de 'Constructor a la Fuga' con pasado de Miss

'Constructor a la fuga' iniciar el seu camí a la graella de La Sexta amb unes xifres d'audiència realment bones (13,2% de share) i amb un format innovador que persegueix als constructors estafadors i nyaps que venen habitatges per un preu superior al que realment mereixen els materials de la casa.

Una de les principals sensacions del programa ha estat la tasca de la investigadora, desenvolupada per Eugenia Dos Santos , amb quatre anys d'experiència en els cossos especials de la Policia Nacional i una medalla al Mèrit Policial.

A més del seu gran treball com a investigadora, els tuiters s'han quedat impressionats amb l'espectacular físic de Dos Santos. La jove agent policial té un passat relacionat amb la moda. L'any 2005, amb només 21 anys, es va convertir en Miss Ponferrada gràcies a la seva bellesa i la seva peculiaritat racial.

Aquest treball li va obrir les portes de les passarel·les, entre elles, la madrilenya Cibeles , on va convèncer i va poder desfilar en altres certàmens com València o Eivissa, a més de desfilar a la setmana de la moda de Castella i Lleó, on va mostrar les seves veritables credencials per viure del món de la moda.

Tot i que continua activa en el món de la passarel·la, Eugènia va decidir centrar-se en els seus estudis i aconseguir el títol de Tècnic Superior en desenvolupament i aplicació de Projectes en Construcció , una decisió que li ha permès ser, sense cap mena de dubte, un dels principals atractius de 'Constructor a la fuga'.