Quantcast

El nen de vuit anys que va matar a cops a una nena d' Alabama

El menor, que ha estat detingut i serà jutjat, va colpejar el nadó perquè no parava de plorar quan les seves mares els van deixar sols per anar a la discoteca. El portaveu de la policia de Birmingham, Sean Edwards, va explicar que la mare del nadó, de 26 anys d'edat, Katerra Lewis, també està acusada d'homicidi involuntari pel seu paper en la mort de la seva filla. «Aquesta és de lluny una de els casos més tristos que he presenciat des que sóc oficial de policia» , va dir Edwards. «Aquest tipus d'irresponsabilitat per part d'un pare és totalment inacceptable» , va dir.

La policia va dir que el nen està acusat d'assassinat i que ara està al cura de l'agència de benestar infantil d'Alabama. No hi ha una edat mínima per a l'enjudiciament a Alabama, va dir Tobie Smith, de la Societat d'Ajuda Legal de Birmingham. A l'petit acusat se li va deixar a càrrec de set nens menors que ell.

Un nen de 6 anys que també es trobava a la casa li va dir a la policia el que va passar i els detalls eren consistents amb les lesions del nadó, va dir Edwards. Kelci Lewis va patir un t raumatismo cranioencefàlic sever i grans danys als seus òrgans interns , va dir Edwards. El seu cos va ser trobat al seu bressol. «Crec que el nen de 8 anys necessitarà algun tipus d'assessorament intens durant els propers anys» , va dir Edwards

Smith, qui també és codirector del Centre de Defensa de menors del Sud, va dir que creu que hi ha «molts dubtes sobre si un nen de 8 anys té la capacitat racional perquè hi hagi un procés contra ell.» «Potser això és més una qüestió de culpabilitat dels pares que l'infant «, va dir.