Quantcast

Un reporter, a un àngel de Victoria 's Secret: «Què et ve de gust menjar després de la desfilada?»

La desfilada de Victoria 's Secret d'aquesta nit és una de les cites més importants per a les models més ben pagades del món i per als amants de la llenceria posada en aquests cossos esculturals. Ara bé, també és un dia molt complicat per a les que estan dins del món de la moda per la duresa de les condicions a què estan exposades.

De tots és sabut que moltes es passen els dies anteriors bevent només líquids i que algunes s'han arribat a desmaiar perquè les hores d'abans no prenen res per tenir el ventre pla. Amb polèmica o sense, les models accepten el contracte, el que no justifica la pregunta que li va fer un periodista a l'àngel Magdalena Frackowiak , «què et ve de gust menjar més quan surtis de la desfilada? «.

El qüestionari incloïa preguntes una mica masclistes cap a la polonesa de 31 anys, que es va quedar molt sorpresa quan li va dir això i va contestar d'una manera contundent que «no em feu aquest tipus de preguntes, és absurd. Em fas quedar com una idiota. Sembla que estic desitjant que acabi la desfilada per poder anar-me'n a menjar alguna cosa «.

El reporter de TMZ es va quedar completament tallat quan la model li va repetir que acabés i el deixés seguir amb la seva, ja que no li havia fet cap gràcia la insinuació del menjar.