Quantcast

El Govern destina gairebé 26.000 euros a la compra del primer vehicle elèctric per a l'Administració

Andorra la Vella.- El portaveu del Govern, Jordi Cinca, ha confirmat aquest dimecres durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, l'adjudicació de compra d'un vehicle elèctric destinat al parc mòbil del Govern a Garatge Nogreda per un import de 25.874,20 euros. Aquest vehicle, que tal com ha assenyalat Cinca «esperem que sigui el primer de molts», serà el primer elèctric que adquirirà l'Administració i s'emmarca en la voluntat de l'Executiu de donar exemple en el projecte de foment de la mobilitat elèctrica que encapçala el Ministeri d'Administració Pública, Transports i Telecomunicacions conjuntament amb el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.