Quantcast

La sorprenent transformació de la cara de Kiko Matamoros i la d'altres famosos

-

1
Kiko Matamoros ha estat objecte de burles a les xarxes socials després d'aparèixer amb la se

Kiko Matamoros ha estat objecte de burles a les xarxes socials després d'aparèixer amb la seva nova cara acabada d'operar a ' Sálvame ' després que el col·laborador s'hagi passat pel quiròfan per fer-se un lifting i baixar uns anys de sobre, encara que desconeixem si el resultat li ha agradat … Sembla que el cirurgià ha estat el mateix que es va encarregar de la cara de Belén Esteban , sembla més que evident. Bromes a part, el col·laborador aparèixer a la televisió amb la cara més inflada del normal i un munt de cicatrius al voltant de les orelles, i això sí, sense cap bossa sota dels ulls, que era el que es volia treure al principi. Als seus 59 anys, a punt de complir els 60, continua sent una de les cares televisius del cor que més dóna que parlar en el món de la premsa rosa, sobretot per les seves polèmiques declaracions i la seva relació amb Makoke , que ara li està substituint mentre li dura la baixa per haver-se canviat per complet la cara. El que està clar és que a partir d'ara ens haurem d'acostumar a aquest canvi, com moltes altres vegades ho hem fet als seus altres retocs amb el bisturí.

Atrás