Quantcast

Futbolistes lletjos amb núvies sorprenentment sexis

-

1
A l'amor, com en la guerra, tot s'hi val. Encara que a priori una relació no estigui crid

A l'amor, com en la guerra, tot s'hi val. Encara que a priori una relació no estigui cridada a arribar a bon port, hi ha nombroses qüestions que influeixen més que el mateix físic. Parlem de casos que confirmen allò que «l'important és a l'interior» , i més quan es busca una parella amb la qual compartir la resta de les nostres vides. En el món del futbol també trobem parelles en què futbolísticament destaca ell més que ella -una cosa lògic, sens dubte-, però en canvi a l'apartat físic és completament al contrari. Mentre elles són increïblement sexis, ells mai es guanyarien la vida com a models. Sami Khedira El nom de l'alemany està de rigorosa actualitat, i no precisament pels seus èxits sobre el terreny de joc. Recordeu l'arribada de Rafael van der Vaart al Reial Madrid? Tot i que els focus estiguessin posats al jugador holandès, els fotògrafs no van perdre de vista a la qual es convertiria en la WAG més sexy del vestidor blanc: Sylvie van der Vaart. Ara, divorciada des de fa uns anys del actual jugador del Reial Betis, diversos mitjans de comunicació alemanys apunten que Sami Khedira ha conquistat Sylvie Meis , espectacular als seus 37 anys.

Atrás