Quantcast

El desorbitat sou dels presentadors més famosos de televisió

-

1
TVE, La 2, Antena 3, Telecinco, Cuatro, La Sexta … El nombre de televisions públiques i privades

TVE, La 2, Antena 3, Telecinco, Cuatro, La Sexta … El nombre de televisions públiques i privades a Espanya augmenta dia a dia malgrat l'arribada de la crisi econòmica fa anys. Això sí, les cares dels presentadors són sempre els mateixos. Com si es tractés d'una guerra futbolística Madrid-Barça, les cadenes de televisió intercanvien cromos amb els seus principals figures a les que atreuen amb importants contractes econòmics . Tot i que la gran majoria de les cadenes intenten ocultar els espectaculars salaris dels seus principals presentadors, a Internet circulen diverses xifres que fan una idea dels emoluments que s'embutxaquen cada d'un d'ells per temporada. Depèn de la cadena o de les circumstàncies del programa (diari o setmanal), la xifra pot variar però, en línies generals, els salaris dels presentadors solen tenir una quantitat fixa que no sol variar. Ana Rosa Quintana Segons les xifres que s'estudien a Internet per diversos mitjans de comunicació, la presentadora de televisió més ben pagada és Ana Rosa Quintana. Malgrat que Susanna Griso li posa contra les cordes amb 'Espejo Público', la madrilenya no té rival pel que fa a sou anual es refereix. A què es deuen aquest lideratge? Ana Rosa és propietària de la productora de televisió Quars TV, encarregada de realitzar el seu propi programa i altres de gran èxit com 'Quatre Mil·lenni', 'Un temps nou' o 'Més Madrid', espai que presentava a Telemadrid seu exmarit Alfonso Rojo i que va ser acomiadat per la seva parcialitat política. Ana Rosa Quintana podria embutxacar prop de quatre milions d'euros (uns 4.000 euros a l'hora) per temporada gràcies al seu treball dins i fora de les càmeres, una important xifra que han rebutjat des de la seva productora encara que sense posar números al sou de la presentadora. Qui portarà la raó?

Atrás