Quantcast

Alt Urgell, 11 de novembre 2015: ES PRESENTA L'ESPORT BLANC ESCOLAR 2015-16

El programa 'Esport Blanc Escolar' per la temporada 2015-16 s'ha presentat, aquest dimecres, a Barcelona. En l'edició d'aquest any any, segona consecutiva que es durà a terme, s'hi sumen més escoles i s'arriba als 850 alumnes participants.

Aquest any el programa s'implementarà a 22 centres educatius entre centres de primària i escoles rurals. A l'Alt Urgell, es durà a terme a les escoles rurals Narieda i Urgellet, i a tots els centres públics de primària de la Seu d'Urgell, Pau Claris, Albert Vives i La Valira.

El programa multidisciplinar és obligatori pels alumnes de 3er i 4rt de primària. Les diferents activitats, esquí alpí, de fons i surf de neu, estan subvencionades suposant un cost mínim per la famílies.

Parlen al vídeo: IVAN TIBAU, Secretari General de l'Esport – CARME ORTOLL, Directora General Educació Primària