Quantcast

La Cerdanya, 11 de novembre 2015: GUILS OFERIRÀ CLASSES D'ESQUÍ NÒRDIC ALS VEÏNS

Per tal de promoure l’esquí nòrdic entre els seus veïns, l’ajuntament de Guils oferirà aquesta temporada un curset gratuït a la seva estació de Guils Fontanera. Tots els que ho desitgin rebran durant cinc dies lliçons de dues hores diàries, a més de gaudir d’una reducció del 50% del preu del lloguer del material per a la pràctica de l’esquí de fons.

A banda del curs, els veïns del municipi podran obtenir els forfets d’esquí de temporada sense cap cost, tal com es va fer l’any passat. Amb tot, la intenció de l’equip de govern és augmentar el nombre d’usuaris a l’estació de Guils Fontanera, una instal·lació que actualment compta amb un projecte sobre la taula per produir neu en un tram d’un quilòmetre i mig, el que permetria allargar la temporada.

Els responsables de l’estació han visitat, a més, diferents escoles de la comarca per explicar als més joves les característiques de l’esquí nòrdic i anima-los a provar aquest esport de neu.

Parlen al vídeo: VALENTÍ TUSET, ALCALDE DE GUILS