Quantcast

La Cerdanya, 11 de novembre 2015: DIVUIT AUTORS ESCRIUEN SOBRE EL PIRINEU

Divuit autors de l’associació Llibre del Pirineu s’han unit per escriure La Muntanya Escrita, un llibre de relats breus que parlen sobre diversos indrets o territoris força desconeguts de les comarques pirinenques. Els Segadors de Gósol; A l’entorn de la Valltova; o Organyà, de solc a solc; són alguns dels títols que recull la publicació, que s’ha presentat recentment a la biblioteca Comptat de Cerdanya.

Durant la presentació, els autors han remarcat la importància de promocionar els escriptors del Pirineu, on, tot i només viure-hi un 1% de la població de Catalunya, la producció de llibres és molt elevada ja que una de cada cent persones han publicat algun volum. La intenció és que La Muntanya Escrita arribi a les biblioteques i als centres educatius però també als hotels i cases rurals, ja que té una vessant turística.

Parlen al vídeo: MANEL FIGUERA, PRESIDENT ASSOCIACIÓ LLIBRE DEL PIRINEU