Quantcast

Minguillón critica la «demagògia» que s'està fent respecte al pacte de Cd'I amb Liberals d'Andorra

En aquest sentit, ironitzant, el cònsol de la parròquia ha afegit que «crec recordar que en les penúltimes eleccions DA i Liberals anaven junts i que el mateix cap de Govern va ser president del grup liberal». A més, «el mateix partit socialista estaven junts, i ara estan separats, i vénen del mateix lloc», ha anotat Minguillón.

De la seva banda, el cònsol ha destacat que estan «molt tranquils», ja que durant aquest mandat «s'ha rebaixat el deute i s'han fet inversions de pràcticament cinc milions d'euros». Aquest model de gestió «està funcionant» i és l'única manera de generar riquesa i fer que la parròquia funcioni, ha destacat Minguillón. A més, «donem més serveis que abans i no s'han augmentat els impostos», ha destacat.

Minguillón s'oposa a la construcció de l'heliport de la zona de la Comella si és perjudicial per als veïns

El cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha remarcat que la posició del Comú respecte la construcció de l'heliport a la zona de la Comella, és «molt clara». Si aquest heliport ha de molestar els veïns, ha de ser perillós, ha d'afectar amb soroll o amb sobrevol, «nosaltres ens hi oposarem frontalment com ja vam fer en una altra ocasió que va passar això», ha afegit Minguillón.