Quantcast

El gos que es nega a deixar abandonat al seu amic mort

Els gossos s'han convertit en l'exemple perfecte que haurien de seguir alguns éssers humans per poder entendre la definició de "comportament exemplar". La imatge d'un Gran Pirineus a la cuneta d'una autopista de Dallas (Estats Units) s'ha fet viral a Facebook.

Però … Què té d'especial aquesta fotografia? El gos està acompanyat a un amic i company que havia estat atropellat mortalment uns minuts abans en aquesta mateixa carretera.

Pel que sembla, es tractava de dos gossos de carrer que no estaven identificats (cap d'ells portava xip) que van ser rescatats unes hores més tard després que la voluntària Jessy Fairfelick per acudir al lloc dels fets i socórrer al gos que es mantenia amb vida al marge de la carretera.

"Clarament s'està mantenint fidel al seu amic, i està de dol" , confessava la pròpia Fairfelick al seu compte de Facebook.

De moment, aquest exemplar de Gran Pirineus es troba esperant al refugi d'animals a què algú vagi al seu rescat. En cas que divendres que ve ningú reclama l'animal, Fairfelick ha assegurat que formarà part del grup d'emergència . Una història realment commovedora!