Quantcast

El mètode infal·lible per quedar-un anell encallat al dit

Si ets dels i les que porta anells a les mans, probablement hagis hagut de passar per aquest desagradable moment en què es queda encallat en el dit aquí i no hi ha manera possible de treure-ho. Ja pots tirar, ja pots mullar el dit amb sabó i aigua calenta (el més típic i utilitzat per tots i totes) que no hi ha manera d'aconseguir el teu objectiu.

Un grup d'usuaris ha pujat un vídeo a YouTube en el qual ofereixen el truc definitiu per treure amb vida (el dit volem dir) el anell de la mà . És possible? Sí, i és molt més senzill del que puguis arribar a imaginar.

Tan sols necessites una mica de fil dental (aquest amb el qual et lleves els trossos incòmodes de menjar entre dent i dent) i una mica d'habilitat (recorda que més val enginy que força!).

Com es pot apreciar en les imatges, un cop tinguis tallat aquest tros de fil dental (pot ser una petita corda fina), introdueix un dels extrems per sota de l'anell . Ets capaç? Si el dit està excessivament inflat, no et preocupis i ajuda't d'un imperdible.

A continuació, s'enrotlla el fil dental sota l'anell empenyent cap a fora al voltant del dit. Després, agafa l'anell per anar desenrotllar des de dins cap a fora a poc a poc. Estira el fil i comprovaràs que el mateix cèrcol anirà sortint progressivament.

No et convenç (o et serveix) aquest truc? Tens un alternativa addicional: envolta el dit de cinta aïllant (refreda durant mitja hora) i gira cap a fora perquè l'anell es vagi empenyent gràcies a la pressió.