Quantcast

La número dos del PP andalús: "¡Arriba España"

La número dos del Partit Popular a Andalusia , Dolors López Gabarro, s'ha convertit en una de les protagonistes del dia a les xarxes socials. El motiu? Un crit de "¡Arriba España!" en finalitzar la seva intervenció a la junta directiva del seu partit a Granada.

Com era d'esperar, la polèmica no ha trigat a deslligar-en les xarxes socials. De fet, tal ha estat l'allau de crítiques que la pròpia López Gabarro ha volgut aclarir que no era la seva intenció tancar el seu discurs amb el conegut lema falangista, sinó que es va tractar d'un error.

Segons ha explicat la número dos del PP a Andalusia, el que realment volia dir era "¡Viva España!". "A la intensitat de un míting vaig poder utilitzar una expressió desafortunada que no va amb mi ", ha explicat.