Quantcast

GH 16: Ricky rebutja a Sofia després que es fiqués en el seu llit

Gairebé al principi de la setzena edició de GH, Sofia va haver d'enfrontar-se al rebuig de Suso , que va caure en els braços de Raquel . A la navarresa semblava que li estava costant una mica superar-ho, però la cosa va canviar quan Ricky, el nou concursant, va entrar a la casa.

La jove s'estava deixant estimar pel canari, i no va ocultar en cap moment el seu interès per ell. No obstant això, Ricky també li ha donat carbasses … I és que aquesta mateixa nit Sofia no ha dubtat a llançar-se i ficar-se al llit amb ell. No obstant això, aquest gest sembla que no li va agradar massa ja que, segons recull el bloc 24 hores del programa, va preferir anar-se'n i no seguir-li el joc.

"Realment no vull dormir, però no faré res amb tu , així que sí vaig a dormir" , va assegurar Ricky davant la insistència de Sofia .

Per descomptat, això haurà suposat una enorme decepció per a Sofia, que aquest mateix cap de setmana havia confessat que Ricky cada dia li agradava més i que si no s'havia fixat abans en ell era per Suso.

No obstant això, la postura de Ricky és més aviat la contrària. "A Sofia només la vull com amiga , ja va tenir un Suso en la seva vida" , ha comentat amb Marta i Niedziela. A més, va assegurar que no li agrada massa la seva personalitat.