Quantcast

L'extrema primesa de Miley Cyrus preocupa als seus seguidors

A Miley Cyrus no li han sobrat els quilos, de fet, sempre ha estat més aviat prima. Per això, la seva recent pèrdua de pes o ha desencadenat la alarma . Què li passa a la intèrpret de 'Wreacking Ball' ?

Han estat les últimes fotos que la cantant ha publicat en el seu perfil d'Instagram les que han començat a preocupar als seus seguidors.

De fet, un comentari bastant repetit últimament pels seus seguidors a les publicacions d'aquesta xarxa social és el moltíssim que se li marquen els ossos.

Són molts els que estan especulant amb que l'ex noia Disney pogués patir una malaltia . I és que, tot i que aparentment està sana, la veritat és que les imatges evidencien que ha perdut uns quants quilos en molt poc temps.

D'altra banda, molts altres apunten que la pèrdua de pes de Cyrus simplement es deu al fet que recentment s'ha fet vegetariana , pel que està seguint una dieta molt més sana que li hauria fet aprimar excessivament sense proposar-s'ho.