Quantcast

Rowan Atkinson (Mr.Bean) se separa després de 24 anys de matrimoni

L'actor i comediant britànic Rowan Atkinson s'ha divorciat de la seva dona, Sunetra , amb la qual es va casar en l'any 1990.

Atkinson, conegut pel gran públic per la seva brillant interpretació de Mr.Bean en sèries i pel·lícules, ha rebut la demanda de separació de la seva exdona, qui argumenta el «comportament irracional» de l'actor britànic durant gran part del seu matrimoni.

Segons publiquen els mitjans locals, Rowan Atkinson ha decidit no presentar-se a l'audiència programada per la justícia britànica sobre la separació judicial de Sunetra. La maquilladora ja era conscient que la ruptura amb l'actor era una cosa efectiu des de fa temps, ja que des del passat any, 'Mr.Bean' ha iniciat una relació sentimental amb l'actriu Louise Ford , 28 anys més jove que ell.

Veurem com acaba finalment la sentència que té oberta la justícia britànica però vist el vist, l'actor haurà d'aclarir davant del jutge la seva incompareixença a la demanda de divorci. ¡S'acosten corbes!