Quantcast

Toni Alcántara (Pablo Rivero) confirma que deja 'Cuéntame'

Des de fa algunes setmanes es venia rumoreando que Pablo Rivero podria abandonar 'Cuéntame '. Ara, l'actor ha confirmat en una entrevista a la revista TP que s'acomiada de la sèrie, després de 16 temporades ficant-se en la pell de Toni Alcántara.

Tots hem vist a l'actor créixer en la petita pantalla, gràcies a la popular sèrie de Televisió Espanyola. No obstant això, no tornarà a interpretar més al fill gran d'Antonio (Imanol Arias) i Merche (Ana Duato).

L'actor apareixerà en cinc capítols de la dissetena temporada, la gravació ha compaginat amb l'obra de teatre 'Sempre em vaig resistir a que acabés l'estiu' al Teatre Marquina.

Per descomptat, la de Pablo Rivero és una baixa molt sensible a la sèrie. No obstant això, en la temporada que també hi haurà nous fitxatges. Per exemple, veurem el retorn de Irene Vised o per interpretar a Inés, després de la polèmica sortida de Pilar Punzano . També veurem a Antonio Resines , que interpretarà a un amic de Miguel (Juan Echanove).

Rivero ha assegurat també que aquests últims capítols han estat "molt intensos ". "Les alarmes sonen: ETA, bombes, amenaces, és el meu fill pel mig, que ha vingut de Londres, segueixo vivint amb la meva germana … És una trama molt valenta i ben explicada. En el capítol 5, < strong> la gent a la qual li agrada Toni Alcántara va a plorar bastant . Jo m'he passat plorant el mes i mig que he estat gravant ", ha confessat l'actor.