Quantcast

GH16: Recullen signatures per l'expulsió disciplinària de Marta i Sofia

L'enemistat entre Marta, Raquel i Sofia -les tres nominadas- a 'Gran Hermano 16' és més que evident. Mentre cap de les tres amaga que estarien millor sense alguna d'elles a la casa, a les xarxes socials es produeix un intens debat entre els seus seguidors que s'ha vist intensificat després d'un polèmic i desafortunat comentari de la filla de Maite.

Segons recull 'Blasting News', Maite i Sofia es trobaven preparant espaguetis amb ou per a la seva sopar i la de la resta dels seus companys. Com sempre, hi ha concursants que no poden prendre certs aliments, ja sigui per gustos o per intoleràncies. En aquest cas, Raquel no pot menjar ou.

Mentre Marta recordava que l'extremenya no podria menjar-si contenia ou, Sofia deixava anar un polèmic «no passa res» . En lloc de recriminar la seva actitud, la canària va preferir riure amb el comentari i va ser Vera que va advertir a Raquel que no prengués finalment la salsa.

La broma de la jove navarresa no va passar desapercebuda a les xarxes socials i va provocar un autèntic allau de tuits criticant el comportament de les dues concursants. Tal va ser la indignació que va desencadenar que fins i tot han arribat a crear una petició a través de 'Change.org' per sol·licitar l'expulsió disciplinària de les dues. La pàgina ja compta amb més de 4.000 signatures.