Quantcast

La III Trobada de Microproductors de Vi «es consolida» i es combina amb l'art

Sant Julià de Lòria.- Enguany, comptarà amb la presència de 58 cellers, igual que l'any passat, i l'espai de degustació amplia horaris passant d'un dia a dos. A banda dels quatre cellers andorrans, també hi haurà productors espanyols, francesos i també hi seran presents alguns productors de Portugal i un d'Hongria. Per primer any, l'organització ha rebut fins a 134 sol·licituds d'expositors i s'ha creat un comitè de selecció per determinar els productors que conformen aquesta edició, seguint criteris de qualitat i procedència. A més, com a novetat principal, es vol vincular l'enologia amb l'art, i per això, deu artistes del país de disciplines diferents -fotografia, arquitectura, escultura i pintura- faran una 'performance' a l'entorn de l'ampolla de vi.